Biocentrum Chrlice: Přírodní Koupání v Brně, Které Stojí za To Vyzkoušet

 ✍️Autor: Ivča 08.08.2024

  Léto je v plném proudu, a pokud hledáte místo na osvěžení v přírodě, Biocentrum Chrlice vás mile překvapí. Tento klidný kout Brna nabízí přírodní koupání, kde si užijete jak plavání, tak pohodu a klid okolní přírody.

Biocentrum Chrlice je přístupné celoročně a zdarma. Je to ideální místo pro letní koupání, ale také pro zimní otužování. A navíc po 19:00 do vody mohou i vaši čtyřnozí přátelé. 🦮

    🏞️ Příjemné Prostředí a Pohodlí

Okolí biocentra je upravené a nabízí krásné výhledy, obzvlášť při západu slunce. 🌅 Najdete tu lavičky, molo, posilovací stroje, ToiToi toalety. Převlékárny a občerstvení zde chybí, ale díky tomu je tu klid a méně lidí. Ideální příležitost si vzít něco na zub a udělat si piknik.

 Vstup do vody je na většině míst strmější a bahnitý, což děti určitě ocení. 😊 Pokud ale dáváte přednost pohodlnějšímu vstupu, doporučujeme využít molo s pozvolným přístupem do vody.

    🚗 Snadná Dostupnost

K biocentru se snadno dostanete jak na kole z nedaleké cyklostezky, tak i autem nebo MHD. Menší odstavná plocha pro auta je kousek od Biocentra za autobusovou zastávkou ‘’Zámecká’’ (autobus č. 78). Cesta vede i z autobusové zastávky "Modřice, XXXLutz".

    🧘‍♂️ Pohyb a Relaxace

Pro ty, kdo si chtějí odpočinout aktivně, jsou zde základní cvičební stroje. Biocentrum je také skvělým výchozím bodem pro cyklisty, běžce a turisty, díky blízkým cyklostezkám a turistickým trasám. 

    🌞 Klidné Místo pro Odpočinek

Biocentrum Chrlice je místo, kde si odpočinete, snadno načerpáte novou energii a vychutnáte si přírodu.  Tak ho vyzkoušejte a dejte nám vědět, jak se vám zde líbilo.

    📍 Kde Biocentrum Najdete: